Vier moederdag met de culinaire top

Gesloten wegens vakantie vanaf 29 juli t/m 6 augustus

Menukaart

Frans-Belgische keuken

Wandel binnen in het culinaire rijk van onze Frans-Belgische keuken, waar elke hap een verhaal vertelt van smaakvolle tradities en culinaire finesse. Elk gerecht is een kunstwerk, ontstaan uit liefde en toewijding aan het ambacht en de authenticiteit. Laat u meevoeren op een gastronomische ontdekkingsreis, waar elk aroma een symfonie speelt op uw smaakpapillen en elke smaak een dans uitvoert in uw mond. Bij ‘t Moorke onthult u de ware essentie van Frans-Belgisch culinair erfgoed, in al zijn glorie en pracht.

Suggesties

Slaatje met gefrituurde mos­sel­tjes
17,00

Garnaalcocktail
19,00

Kroketjes met zalm en dille
17,00

Rundscarpaccio
17,00

Mooie meid met groene curry
27,00

Tomaat garnaal
30,00

Salade met gerookte zalm en grijze garnalen
28,00

Parelhoen met rode wijnsaus
27,00

Ribbetjes met verse ananas
26,00

Menukaart

Onze menukaart bestaat uit gerechten bereid met dagverse producten, samengesteld door Chef Dave Barbé en regelmatig vernieuwd.

VOORGERECHTEN

Carpaccio van rode biet met geitenkaas en appel
14.00

Kaaskroketten
14.50

Garnaalkroketten
18.00

Twijfelaar van kaas en garnaalkroket
16.00

Gebakken coquilles met creme van knolselder
19.00

Scampi’s met een zachte currysaus of look
16,50

“Een recept is als een thema waarop een intelligente kok telkens weer kan variëren.”

PASTA

Pasta scampi curry
Gebakken scampi’s, fijne groenten en zachte currysaus
25.00

VISGERECHTEN

Zalmfilet met fijne groentjes en mosterdsaus
27.00

Gepocheerde tongrolletje Oostendse wijze
26.00

“Een mens kan niet goed denken, beminnen en slapen als hij niet goed gegeten heeft.”

VLEESGERECHTEN

Lamsteak
met rode wijnsaus
27.00

Filet pur
met saus en slaatje
34.00

Entrecôte
met saus en slaatje
32.00

Sausjes
Pepersaus, champignonsaus, bearnaise of kruidenboter

EXTRA GROENTEN EN SAUZEN

Saus
Mayonnaise, ketchup of mosterd
1.00

Witloofslaatje
4.50

Warme groentenschotel
5.50

ONZE KLASSIEKE DESSERTEN

Coupe vanille-ijs
6.50

Dame blanche
7.50

Vanille-ijs met boerenjongens
7.50

Coupe advocaat
9,00

Coupe colonel
9,00

Tarte tatin met vanille-ijs
8,00

Chocolade moelleux met vanille-ijs
9.00

Suggestie Menu

Mosseltjes “thaise wijze”

of

Gerookte zalm met ui en peterselie

Vissersbordje

of

Steak “Robespierre”

Koffie, thee of dessert

€ €47,50

Dave Barbé

Voor reservaties raadpleeg onze  Reservaties & Contact-pagina.