Menukaart

Frans-Belgische keuken

Wandel binnen in het culinaire rijk van onze Frans-Belgische keuken, waar elke hap een verhaal vertelt van smaakvolle tradities en culinaire finesse. Elk gerecht is een kunstwerk, ontstaan uit liefde en toewijding aan het ambacht en de authenticiteit. Laat u meevoeren op een gastronomische ontdekkingsreis, waar elk aroma een symfonie speelt op uw smaakpapillen en elke smaak een dans uitvoert in uw mond. Bij ‘t Moorke onthult u de ware essentie van Frans-Belgisch culinair erfgoed, in al zijn glorie en pracht.

Menukaart

Onze menukaart bestaat uit gerechten bereid met dagverse producten, samengesteld door Chef Dave Barbé en regelmatig vernieuwd.

VOORGERECHTEN

Carpaccio van rode biet met geitenkaas en appel
14.00

Twijfelaar van kaas en garnaalkroket
16.00

Fris gemengde sla met Oostendse garnaal en cocktailsaus
17.00

Gebakken coquilles met creme van knolselder
18.00

Krokante gebakken scampi’s met een zacht currysaus
16,50

PASTA

Pasta Scampi
Gebakken scampi’s, fijne groenten en zachte currysaus
25.00

“Een recept is als een thema waarop een intelligente kok telkens weer kan variëren.”

SALADE

Salade geitenkaas met spek en appel
21.00

VISGERECHTEN

Sappig gestoomde filet van kabeljauw met witte wijnsaus
27.00

Zacht gegaarde zalmfilet met mosterdsaus
26.00

Gepocheerde noordzeetongfilets in een witte wijnsaus en grijze garnalen
25.50

Vissersbordje
26.00

“Een mens kan niet goed denken, beminnen en slapen als hij niet goed gegeten heeft.”

VLEESGERECHTEN

Lamsteak
met rode wijnsaus
26.00

Filet pur
met saus en slaatje
34.00

Entrecôte
met saus en slaatje
32.00

Sausjes
Pepersaus, champignonsaus, bearnaise of kruidenboter

EXTRA GROENTEN EN SAUZEN

Saus
Mayonnaise, ketchup of mosterd
1.00

Witloofslaatje
4.50

Warme groentenschotel
5.50

ONZE KLASSIEKE DESSERTEN

Coupe vanille-ijs
6.50

Dame blanche
7.50

Coupe advocaat
7.50

Ovenverse appeltaart met ijs en slagroom
8.00

Suggestie Menu

Asperges op z’n Vlaams

of

Zalm gravad lax

Gebakken zalm, asperges en dijonaise

of

Maishoen, asperges en roomsaus

Dessert, koffie of thee

€ 50.00

Dave Barbé

Voor reservaties raadpleeg onze  Reservaties & Contact-pagina.